Te nderuar adhurues te Streetball Kosova,
ne fund te edicionit 2014, sivjet te quajtur Limak Streeball Kosova 2014…ekipi organizues eshte munduar ta beje nje permbledhje e materialeve filmike te edicionit te 15-te jubular te streetballit kosovar.
Shpresoje se jeni kenaqur me edicionin e sivjetme dhe se tashme keni filluar te pergfatiteni per vitin e ardhshem sepse do te kete ndryshime te medha dhe radikale , si ne rregulla te lojes, kritere te referimit ashtu edhe ne menyren e organizimit…natyrisht, cdo here per te mire.
Duke ju uruar nje vit te mbare me plote shendet, sukses dhe fat te mire, mirembetshi dhe shihemi vitin e ardhshem me Streetball Kosova 2015…
MIRUTAKOFSHIM 🙂

Streetball Kosova, në fund të edicionit 2014