Debutimi nderkombetar i Streetballit Kosovar. Paraqitja e pare e Streetball Kosova ne nje gare zyrtare nderkombetare te organizuar nga FIBA: Che Bar – kampion i Streetball Kosova ne Bucharest Challenger 2014.

Pamjet e pa emituara ne RTV 21 (materiali me i zgjeruar ).

Edhe nje here…Streetball Kosova i falenderohet te gjithe sponsoreve dhe perkrahesve te udhetimit te Streetball Kosova ne Bucharest , e ne radhe te pare Ministrise se Sportit, Limak Kosoves dhe RTV 21.

Kenaquni

Che Bar – kampion i Streetball Kosova ne Bucharest Challenger 2014.