Me 1 dhe 2 shtator, në qendër të Prishtinës na pret: super vikendi i garave të FIBA 3×3

Me 1 shtator, RAIFFEISEN STREETBALL KOSOVA 2017 .
Top 16 ekipet kosovare luftojnë për dy vendet e para dhe kualifikim në gara ndërkombëtare, plus… 400 copa t’ëmbla

Me 2 shtator, këtyre dy ekipeve iu bashkohen edhe 6 tjera evropiane për t’garuar në turneun e FIBA 3×3… RAIFFEISEN STREETBALL KOSOVA INTERNATIONAL 2017.

Kampionin ndërkombëtar me 2000 copa t’buta do ta gëzojmë dhe në Berlin Challenger do ta dërgojmë.

Me 1 dhe 2 shtator, për herë të parë në histori do të luhet me infrastrukturë super-moderne botërore të FIBA 3×3.

Muzike , diell dhe kenaqesi…..perseri te veni : Raiffeisen Streetball Kosova 2017

SUPER-VIKENDI I STREETBALL KOSOVA DHE FIBA 3X3