PËRCAKTOHEN 8 SKUADRAT SUPERFINALISTE, NË TË DYJA KATEGORITË, PROFI DHE AMATORE

PËRCAKTOHEN 8 SKUADRAT SUPERFINALISTE, NË TË DYJA KATEGORITË, PROFI DHE AMATORE

Pas rrugëtimit njëmujor të karvanit të streetballit kosovar duke kaluar afro 1000 kilometra dhe vizituar shtat qendrat kryesore të Kosovës, ku u organizuan 7 turnetë kualifikuese të kampionatit të 16-të zyrtar të Republikës së Kosovës në streetball, Limak Streetball Kosova