Është mësuar edhe emri i kampionit të Turneut në Gjakovë në edicionin e Streetball Kosova 2019.

Ekipi AIR FORCE ONE është kampion i turneut të Gjakovës. Në një ndeshje që e arsyetoi epitetin e finales, AIR FORCE ONE e mposhtën në finale ekipin e lezetshëm të KERASANIT 21-10.

AIR FORCE ONE ishte edhe dje prezente në turneun e Prishtinës dhe u mposhtën në finale.

Pas pak raporti i detajuar nga ndeshjet dhe finalja e madhe…