Ditën e djeshme përfundoi edicioni i 20-të dhe njëherazit jubilar që sivjet u emërtua nga FIBA 3×3, si Streetball Kosova International 2019.

Në garën e sivjetme, pati shumë e shumë befasi dhe ekskluzivitete të cilat u përjetuan nga publiku kosovar nëpër 7 qytetet kryesore të vendit tonë. Në super-finalen e djeshme të Prishtinës, për herë të parë ateruan në vendin tonë, ekipi ndërkombëtar i “Dunking Devils” që dhuroi shou të paparë ndonjëherë më parë për publikun kosovar.

Në vazhdim ju lëmë me disa video-inçizime të siguruara nga ne, me spektaklin që krijuan djelmoshat e rinjë sllovenë:

11AC589E-6663-43DB-9EBF-B97B26CC2C5F 43331EC5-67B6-4119-8B7F-12595718F0CE B18A1CF0-E17F-4FDB-BFD7-CC6341766A99 E2D4B50E-5B77-4F16-BC0A-70836A7C6831