Edhe tre ditë kanë mbetur deri në fillimin e edicionit jubilar të Streetball Kosova 2019, që do të jetë i jashtëzakonshëm dhe i veçantë të dashur adhurues të kësaj loje magjike.

Sivjet në këtë edicion jubilar i 20-ti, përveq lojërave të bukura, do të ketë edhe shumë befasi dhe normalisht me risi që do të servohen ekstra dhe ekskluzivisht për juve të dashur adhurues të këtij sporti magjik që di ta shëndrrojë në spektakël vetëm stafi i Streetball Kosovës.

Kanë mbetur vetëm edhe dy ditë, andaj bëhuni gati, dikush me ekip e dikush me pije e ushqime për të na ndjekur, sepse sivjet do të jetë fortë nxehtë, ama fortë nxehtë.