Gjithçka e gatshme për të nisur edicioni i ri i Streetball Kosova 2019.

Gjithçka është gati për të nisur, por për shkak të disa problemeve të vogla, turneu në Prishtinë u shty për disa minuta, por tash u rregullua gjithçka dhe pritet të niset edhe me gara.

Gara shumë interesante na presin në Prishtinë.

9 ekipe janë paraqitur në Prishtinë.