Janë mësuar edhe dy emrat e finalistëve të turneut të Gjakovës në edicionin e 20-të dhe jubilar të Streetball Kosova 2019.

Skuadra e Kerasan ka mposhtur në gjysmëfinale ekipin e NET RIPPERS me shifrat 18-17.

Tash na pret finaljaaaa e madhe e Gjakovës, ndërmjet KERASAN dhe AIR FORCE ONE.