Është mësuar edhe finalisti i dytë i super-finales së Streetball Kosova International 2019.

Ekipi i G-Unit ka mposhtur Air Force One dhe ka kaluar në finale ku e pret Statisti i Kroacisë.

G-UNIT – AIR FORCE ONE 21-14.