Ka përfunduar edhe ndeshja e fundit e grupit C, në super-finalen e Prishtinës.

Ekipi kosovar i Air Force One ka mposhtur Kerasanin 21-11 dhe është kualifikuar në gjysmëfinale të super-finales së Prishtinës.

Gjysmëfinalja e parë e super-finales së madhe të Streetball Kosova International 2019:

G-Unit(Mal i Zi) – AIR FORCE ONE(Kosovë).