Ka përfunduar ndeshja revyale e seniorëve në “Patos Streetball Tournament” që po mbahet në Prishtinë sot.

Në ndeshjen revyale të seniorëve, ekipi i Air Force One i përbërë nga Altin Sahiti, Albatrit Berisha dhe Arian Memeti mposhtën ekipin tjetër, Edmond Azemin, Imer Tahirin, Dion Haxhosajn dhe Kujtim Ujkanin.