Ka përfunduar edhe ndeshja e fundit e grupit C në turneun e Gjakovës.

Në ndeshjen në mes të BERO KINGDOM dhe SHMEKAVE, që ishte e jashtëzakonshme dhe fituesi nuk u mësua deri në fund, por që fituan Bero 19-17.

Shumë, shumë ndeshje interesante në Gjakovë. Tash na pret ndeshja e fundit e grupeve.