Ka përfunduar edhe ndeshja e parë e grupit B, në Streetball Kosova 2019.

Në ndeshjen ndërmjet nën-kampionit të vitit të kaluar, Air Force One dhe 02, fituan djelmoshat e Air Force One me rezultatin 21-7, në një ndeshje shumë interesante.

Ndeshje shumë interesante po zhvillohen në Prishtinë.