Ka përfunduar edhe ndeshja e parë e grupit B në turneun e Gjakovës.

Në ndeshjen ndërmjet Kerasan dhe ASD, fituan ekipin i Kerasanit i prirë nga Dorant Hana me rezultatin 15-7.

Ndeshje shumë interesante u zhvillua ndërmjet këtyre dy ekipeve të grupit B.