Adhurues të streetballit, Tradita vazhdon
20 vjet liri – 20 vjet muzikë, diell dhe kënaqësi streetbolli

Sivjet na pret edicioni më spektakular dhe më fantastik

* çdo ekip kampion nëpër qytete… 200 euro i fiton dhe në superfinalen spektakulare vazhdon

* Përmbyllja e kampionatit zyrtar të Republikës së Kosovës të njohur zyrtarisht nga FIBA 3×3, me Superfinalen deri tash më atraktive dhe të pa parë: të dielën, me 28 korrik

Super shou, shumë lojëra dhe shpërblime, zbavitje maksimale me VIP ndeshjen me yjet tona dhe super-mysafirët

**** Dunking Devils *****
super-atraksioni botëror deri tash i paparë në vendin tonë jubileun e 20-të të Streetballit Kosovar e nderon

Kampioni i Streetball Kosova në Superfinale 3000 copa të buta dhe vizën për Lubjana Challenger 2019 i fiton.

Gjitha garat , për herë të parë LIVE , non-stop në Art Sport dhe Klan Kosova

Tradita vazhdon , me një super edicion
20 vjet liri – 20 vjet …muzikë, diell dhe kënaqësi streetbolli

Shihemi te veni dhe hajdeni te kënaqemi